3 grunde til, at du kommer til at elske Znorkis tavler

3 grunde til, at du kommer til at elske Znorkis tavler

3 grunde til, at du kommer til at elske Znorkis tavler

3 grunde til, at du også kommer til at elske Znorkis tavler

 1. Fordi de giver færre konflikter

De tager arbejdet væk fra dig og over på dine børn så de har mulighed for at deltage. 

Hvis de ved hvor de skal starte og slutte, har de faktisk mulighed for at gøre det. Jeg fik selv ideen fordi jeg løb rundt om morgenen, fordi jeg skulle holde styr på madpakker, vanter, tasker, tøj. Det hele var på telefonen og børnene havde faktisk ikke en jordisk chance for at følge med eller at deltage.

Derfor! Lad tavlerne gøre arbejdet for dig.

Find vores udvalg her

2. Fordi de virker for andre forældre

"Det fedeste ved tavlerne er, at de giver mig ro. Jeg købte dem egentlig for børnenes skyld, men jeg har så meget ro om morgenen og det bliver en positiv oplevelse at sætte børnene i svin" Sophie Hansen mor til 2

3. Fordi de virker for dine børn

Men hvorfor kan de ikke bare høre efter hvad jeg siger?

Fordi børn tænker og forstår visuelt. Derfor. Men de ELSKER at være en del af familien og de bliver SÅ stolte når de kan flytte et piktogram eller sætte et kryds med tuschen.

... og så holder tavlerne for evigt, er nemme at hænge op og de er produceret i Danmark...

Ja tak! Tag mig direkte til en nemmere hverdag

planlægningstavle børn piktogrammer adhd magnetisk whiteboard